Alkalická voda a jej vplyv na zdravú pokožku

Každý z nás už počul dosť o výhodách vody ako takej  pre pokožku, vlasy a celkové zdravie.

Vypitie minimálne 8 až 10 pohárov vody denne je mandátom pre zdravé telesné funkcie. Voda má veľa výhod, aby bola pokožka správne hydratovaná, čistá, vypnutá až po zaistenie toho, že vlasy budú žiarivé, lesklé, jemné a zdravé.

Nedostatok vody môže v skutočnosti viesť k mnohým problémom súvisiacim s krásou, ako je predčasné starnutie, suchá a bledá pokožka,  dokonca vypadávanie vlasov.

1. Znižuje viditeľné príznaky starnutia

Alkalická voda je bohatým zdrojom antioxidantov a zabraňuje tomu, aby agresori životného prostredia neútočili na pokožku. Toto sú faktory, ktoré poškodzujú prirodzenú bariérovú funkciu pokožky a spôsobujú predčasné starnutie pokožky a príznaky ako jemné linky a vrásky. Ale použitie alkalickej vody vo vašej rutine krásy pomáha eliminovať týchto agresorov a udrží vašu pleť mladú a zdravú.


2. Má zvlhčovacie a hydratačné vlastnosti

Ak chcete, aby vaša pokožka vyzerala a cítila sa zdravo, je mimoriadne dôležité, aby ste ju udržiavali správne hydratovanú. Ak vaša pokožka nie je dostatočne zvlhčená a hydratovaná, a to ako na vnútornej, tak aj na vonkajšej strane, bude pôsobiť matne, sucho alebo nadmerne mastne.

Aby ste dosiahli žiariacu pokožku, je dôležité, aby vaše telo pravidelne vyplavovalo toxíny a hydratácia tela pri tom hrá veľmi dôležitú úlohu. Pitie alkalickej vody prospieva vašej pokožke, pretože alkalická voda sa absorbuje do buniek  rýchlejšie a efektívnejšie ako normálna voda, a preto pomáha udržiavať ju zdravú a zvlhčenú.


3. Pomáha čistiť póry

Vrstva plášťa pokožky je dosť kyslej povahy a hrá zásadnú úlohu pri ochrane pred znečistením, slnečnými lúčmi, baktériami a inými nečistotami, aby sa na pokožke usadzovali, a zároveň ju udržuje správne hydratovanú. Ale ak máte super kyslú pokožku, mohlo by to viesť k nadmernej produkcii oleja, čo by viedlo k mnohým problémom, ako je akné a kožné infekcie.

Ale pitie alkalickej vody alebo umývanie tváre zásaditými produktami neutralizuje kyslosť a obmedzuje nadmernú tvorbu kožného mazu. Pomáha tiež pri otváraní pórov a poskytuje im hĺbkové čistenie, ktoré pleť nielen zbaví mastnoty, ale tiež vylieči aktívne akné, zápaly atď.

                                        

Pitie alkalickej vody pomôže vyrovnať a udržiavať optimálne pH v tele, pričom väčšinu z nich udrží v zásaditom stave a v častiach vášho gastrointestinálneho systému zdravú  kyslosť  pH.

To bude mať za následok zníženie oxidácie vašich tkanív a zníženie produkcie voľných radikálov v tele. Tieto účinky zlepšia vaše zdravie na mnohých úrovniach vrátane prevencie chorôb.

Zlepší tiež váš prírodný biom, prospešné baktérie, ktoré žijú na vašej pokožke a vo vnútri vášho tela. Tieto prospešné baktérie spomaľujú rast a množenie patogénnych organizmov, ktoré spôsobujú veľa zdravotných problémov na pokožke a vo vnútri tela.

Posilňuje tiež váš imunitný systém a pomáha lepšiemu fungovaniu gastrointestinálneho systému, ktorého funkcia tiež úzko súvisí s tým ako vyzerá naša pokožka.

 

Aj napriek zdravotným výhodám, voda JAVA nie je liek a nie je schválená pre liečbu chorôb. Odporúčame preto pred zaradením vody JAVA do pitného režimu to konzultovať so svojim lekárom.

Napíš komentár

Komentáre budú najskôr overené a následne publikované.

Vyberáme z našej ponuky